Connection lost. Reconnecting...

Sammen kan vi forbedre ansattes økonomiske helse

Den økonomiske helsen til de ansatte påvirker også helsen til bedriften. Nå finnes det en enklere, raskere og bedre vei mot god økonomisk helse – velkommen til Kan.
Kontakt oss

60%

av norske arbeidstakere har økonomiske bekymringer – et problem som påvirker både produktivitet og sykefravær.

Økonomisk helse betyr mye for både ansatte og bedrifter – likevel har det manglet fokus. Slik trenger det ikke lenger å være.

Med gratis økonomisk rådgivning fra Kan by Kredinor, er det lettere å rydde bort økonomiske bekymringer og nyte livet
 • Fysisk helse

  De fleste bedrifter støtter og tilrettelegger for fysisk aktivitet på mange måter – ikke bare via en god helseforsikring.

 • Sosiale tiltak

  Ved siden av likestilling, mangfold og inkludering, ivaretar de fleste bedrifter psykososial trivsel, velferd og kultur.

 • Mental helse

  De fleste bedrifter støtter og tilrettelegger nå også for god mental helse blant sine ansatte – via HR og gode helseforsikringer.

 • Økonomisk helse

  Økonomisk helse påvirker alt ovenfor – sykefravær, produktivitet og trivsel – er det på tide å gjøre dette til et fokus hos dere?

Nå finnes det en enklere og bedre vei mot god økonomisk helse. Den kan vi gå sammen med de ansatte.

Totaloversikt over deres egen privatøkonomi
Kan gir de ansatte en detaljert oversikt over deres økonomiske situasjon, en statusscore og veien videre – på en enkel og engasjerende måte.
Individuell ekspertveiledning – steg for steg
I Kan har de ansatte tilgang på rådgivning fra erfarne eksperter og de får sin helt unike 5-stegsplan på veien mot bedre økonomisk helse.
Gjeldstiltak, tips, triks og grep som faktisk fungerer
Med Kan vil de ansatte kunne bygge en bærekraftig økonomi, ved å samle og nedbetale gjeld, refinansiere, bli gjeldsfrie og mye mer.
figma mobile
Kom i gang

Siste nytt

Hvordan skaper Kan verdier for bedriften din?

En dame på vei ut av skogen som symboliserer at hun nå tar fysisk, psykisk og økonomisk helse på alvor etter å ha fått Kan fra Kredinor som et nytt ansattgode fra arbeidsgiveren sin.

Ta sosialt ansvar

Ivareta ESG-krav, vis at du bryr deg og bli en mer attraktiv arbeidsgiver.

Tre menn som sitter foran PC-ene sine og utforsker Kan by Kredinor sin økonomiske rådgivning – for første gang snakker de sammen om økonomisk helse etter å ha fått et nytt ansattgode.

Øk produktiviteten

Ansatte som opplever økonomisk stress, er også 20% mindre effektive.

En dame som smiler stort fordi hun akkurat har fått økonomisk rådgivning fra Kan by Kredinor – nå føler hun at hun endelig er på vei mot bedre økonomisk helse

Reduser sykefraværet

Ansatte med økonomiske vansker har også 75% mer korttidsfravær.

Kan logo

Du kan også komme i kontakt med oss via e-posten eller telefon nummeret nedenfor